Galatasaray - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Turkcell Süper Kupa, Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde sahibini buluyor. İşte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği dev derbinin tüm detayları ve takımların muhtemel 11'leri.

Galatasaray - Fenerbahçe muhtemel 11'ler
28 Aralık 2023 - 23:47 - Güncelleme: 29 Aralık 2023 - 01:25
Türkiye 2023 Süper Kupa'sı, Suudi Arabistan'da sahibini buluyor. Turkcell Süper Kupa'da, geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.

29 Aralık Cuma günü, Kral Suud Üniversitesi Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele saat 20:45'te başlayacak ve ATV'den naklen yayınlanacak.

Kazananın Süper Kupa'yı müzesine götüreceği kritik mücadeleyi hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yapacak. Maçın 4. hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının VAR hakemi ise Emre Malok olacak.

Galatasaray - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, Kaan Ayhan, Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Zaha, Icardi (Bakambu)

Fenerbahçe: Livaković, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

Galatasaray'da 3 eksik

Sarı-kırmızılı takımda 3 futbolcu forma giyemeyecek.

Sakatlığı bulunan Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez ile göğüs kası yırtılması nedeniyle ameliyat edilen Sergio Oliveira, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecekken bu isimlere ağrıları olan Hakim Ziyech de eklendi. Faslı orta saha oyuncusu Galatasaray'ın maç kadrosuna yer almadı.

Fenerbahçe'de Fred oynayabilecek

Sarı-lacivertli takımda Turkcell Süper Kupa finalinde sakatlıkları bulunan Becao ve Zajc forma giyemeyecek.

Grip nedeniyle ligde oynanan Galatasaray derbisinde takımını yalnız bırakan Serdar Aziz, İsmail Kartal'ın şans vermesi durumunda sahada olacak.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred, Galatasaray karşısında ilk 11'de sahaya çıkacak.

Kayserispor maçında gördüğü kırmızı kartın ardından 3 maç ceza alan Brezilyalı oyuncu, cezasını ligde çekeceği için Riyad'da takımdaki yerini alabilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum