''Galatasaray gelirsem çok mutlu olurum''

Milan forması giyen milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor Instagram hesabının konuğu olurken, samimi açıklamalarda bulundu.

''Galatasaray gelirsem çok mutlu olurum''
29 Mayıs 2020 - 09:02

AC Milan'ın yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor Instagram hesabının canlı yayın konuğu oldu ve dikat çeken açıklamalarda bulundu.

İtalya'da futbolun geri gelme durumuyla ilgili konuşan Çalhanoğlu, Galatasaray ile ilgili de samimi ifadeler kullandı.

Milli oyuncu öncelikle İtalya'da korona virüs salgınının ardından yeniden başlayacak liglerle ilgili 'Antrenmanlara devam ediyoruz. Halimize şükür, biraz daha rahatladık. İnşallah maçlar akşam oynanır çünkü hava çok sıcak' dedi.

Adının sık sık Galatasaray ile anılmasıyla ilgili konuşan Hakan Çalhanoğlu, 'Ben Galatasaraylı olduğumu saklamıyorum. Çocukluğumdan beri öyleyim. Buradan da söylüyorum bunu. Galatasaray'ı hep takip ediyorum. İlerleyen zamanda Galatasaray'a gelirsem çok mutlu olurum'  dedi.

Zaman zaman düşük performansı her futbolcunun sergileyebileceğine vurgu yapan Çalhanoğlu, "Bazen iyi bazen kötü oynuyoruz. Sonuçta insanız. Negatifleri dinleyip geçmek gerekiyor. Önümüzdeki maçlarda UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilmek için savaşacağız. Takımda en yakın arkadaşlarım Zlatan Ibrahimovic, Ismael Bennacer ve Franck Kessie" sözlerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum