Galatasaray golcüleriyle kazandı

Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Galatasaray golcüleriyle kazandı
19 Ekim 2024 - 21:09 - Güncelleme: 20 Ekim 2024 - 17:57
Süper Lig'in 9. haftasında Antalyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

Antalya'da oynanan karşılaşmayı Galatasaray 3-0'lık skorla kazandı. Mücadelenin henüz 10. dakikasında Icardi'nin golüyle öne geçen sarı-kırmızılılar, devreye 1-0'lık üstünlükle girdi.

Dakikalar 52'yi gösterdiğinde sahneye bir kez daha Mauro Icardi çıktı. Asisti yapan isim ise Yunus Akgün oldu.

Osimhen son sözü harika söyledi

Sarı-kırmızılılarda oyuna 78. dakikada dahil olan ve 80. dakikada attığı gol VAR'a takılan Osimhen, 90+3. dakikada kaydettiği rövaşata golüyle skoru belirledi.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray puanını 25 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Antalyaspor ise 8 puanda kaldı. Bir sonraki maçta Galatasaray, Avrupa Ligi'nde IF Elfsborg ile oynayacak. Antalyaspor ise Alanyaspor deplasmanına gidecek.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum