Galatasaray - Hajduk Split muhtemel 11'ler

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Hajduk Split ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Galatasaray - Hajduk Split muhtemel 11'ler
24 Eylül 2020 - 16:55 - Güncelleme: 24 Eylül 2020 - 22:16
UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Galatasaray ile Hajduk Split kozlarını paylaşacak.

Türk Telekom Stadyumu'nda saat 21:00'de oynanacak karşılaşmayı İngiliz hakem Craig Pawson yönetecek. Mücadele Smartspor'dan naklen yayınlanacak. Mücadeleyi kazanan takım, bir üst turda Willem II-Rangers maçının galibiyle eşleşecek.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Fatih, Omar, Luyindama, Marcao, Linnes, Donk, Belhanda, Ömer Bayram, Emre Kılınç, Babel, Diagne

Hajduk Split: Posavec, Mujakic, Colina, Vuskovic, Todorovic, Nejasmic, Caktas, Juric, Diamantakos, Jairo, Gyurcso
Eksikler

Galatasaray: Emre Taşdemir, Ozornwafor, Muslera, Emre Akbaba, Kerem Aktürkoğlu, Oğulcan Çağlayan

Takımların son durumu

Bu tura Renova'yı deplasmanda 1-0 mağlup ederek helen Hajduk Split, Hırvatistan Ligi'nde ilk 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle 7 puan toplayabildi. Hırvat ekibinin, 2. turda Renova karşısında gösterdiği performans, ülkede uzun süre eleştirildi ve Galatasaray seviyesinde olmadıkları yönünde yorumlar yapıldı.

Ligde açılışı görkemli oldu

Pandemi sonrası yaşadığı sorunların ardından geçen sezonu 6. sırada bitirebilen Galatasaray, yeni macerasına görkemli bir başlangıç yaptı. Orta sahaya beklenen transferlerin yapılmaması sebebiyle sorunlar yaşayacağı düşünülen sarı-kırmızılılar, Arda, Emre, Belhanda, Feghouli ve Falcao'nun iyi uyumuyla tatmin edici bir oyun ortaya koymayı başardı.  Galatasaray, lig ve Avrupa'da çıktığı ilk 3 maçı da kazandı. Sarı-kırmzılılar, Hajduk'u oldukça formda bir durumda konuk edecekler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum