Galatasaray hala onu aryor; Melo

Felipe Melo 38 yaşına gelse de Galatasaray taraftarları hala onu unutabilmiş deği! O da Galatasaray'ı unutamıyor. Her transferde hala akıllara Felipe Melo geliyor. Brezilya basınında da bir kez daha Felipe Melo'nun kariyerini Galatasaray'da bitireceği haberleri yer aldı.

Galatasaray hala onu aryor; Melo
16 Nisan 2022 - 00:02 - Güncelleme: 16 Nisan 2022 - 00:27
FUTBOO | Galatasaray hala bir Felipe Melo arıyor! Son birkaç yılda durum Galatasaray için gerçekten de böyle... Galatasaray, son yıllarda orta saha bölgesine transfer yapmak istediğinde sarı kırmızılı taraftarların büyük bir kısmının aradığı özellik 'Felipe Melo gibi' olması.

Melo - Selçuk ikilisi Galatasaray taraftarları için çok özeldi. Brezilyalı futbolcunun hırsı, azmi, performansı, takıma bağlılığı onu kulübün unutulmaz isimleri arasına sokmuştu.

38 yaşında ayağı kırıldıktan sonra bile futbola dönmesi aslında Melo'nun karakterini anlatıyor. Çoğu kişiye göre bu yaşta böylesine ciddi bir sakatlık, futbolculuk kariyerini bitirirdi. Ancak Melo'dan bahsediyoruz. Hırsı ile buradan da döndü. Fluminense ile hala kariyerine devam ediyor. Ve hala aynı hırsla...
Her önemli maç öncesi bir mesajı var

Ne Galatasaray taraftarlarının kendisine olan özlemi bitmiş değil, ne de onun Galatasaray sevgisi. Her derbi maç öncesi paylaşımlarını unutmuyor. Rakip takım taraftarlarını sinirlendirmeyi de... Kalbinin hala Galatasaray ile attığını her fırsatta dile getiriyor. 

Galatasaray ile tam 7 kupa

Galatasaray taraftarları da hala onun gibi bir orta saha arıyor. Orta sahaya gelen her yeni futbolcu, Felipe Melo ile kıyaslanıyor... Galatasaray ile 3 Süper Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası ve 2 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu kazanan Felipe Melo, 38 yaşına girerken Galatasaray taraftarlarının gözündeki yeri hala aynı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum