Galatasaray için Di Maria iddiası

Transfer çalışmalarını şekilllendiren Galatasaray için sürpriz bir iddia ortaya atıldı! Sarı-kırmızılı takımın listesinde sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Angel di Maria da bulunuyor.

Galatasaray için Di Maria iddiası
20 Aralık 2022 - 11:43
Galatasaray'da ocak ayı transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı kırmızılılar sezon başında yaptığı flaş hamlelere devre arasında da devam edecek. Aslan'da teknik direktör Okan Buruk'un transfer raporu şekillendi. Bu doğrultuda Dursun Özbek ve yönetimi de harekete geçti.

Cimbom, sürpriz bir isim için devreye girmeye hazırlanıyor. Bugüne kadar kadrosuna birçok dünya yıldızını katan ve son olarak sezon başında Mata ile Mertens'i transfer eden Galatasaray yine tüm dünyanın konuşacağı bir bomba patlatabilir.

Sözleşmesi bitecek olan Di Maria

Yönetimin bu kez gözüne kestirdiği isim Juventus'ta forma giyen Angel Di Maria oldu. Cimbom, Dünya Kupası finaline damga vuran yıldız için ön araştırmalara başladı. Uluslararası bir transfer şirketiyle anlaşan yönetim, özellikle sözleşmesi bitecek oyuncularla ilgili bilgi alıyor. Şirketin sarı kırmızılılara sunduğu son rapor Di Maria dosyası oldu.

Cimbom, Juventus'ta forma bulamayan 34 yaşındaki yıldız için şartlar uygun olursa harekete geçecek. Di Maria bu sezon 16 maça çıktı. Başarılı oyuncu bu karşılaşmalarda 3 gol attı. Ayrıca 6 da asist yaptı. Di Maria'nın güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

1.80 boyundaki kanat oyuncusu kariyerinde, PSG, Real Madrid, Benfica, Rosario Central ve Manchester United gibi takımlarda da forma giymişti. (Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum