Galatasaray için 'kabus' gibi bir gece

Galatasaray, Rizespor ile deplasmanda oynadığı maçı sadece kaybetmedi, aynı zamanda iki oyuncusunu sakatlık, bir oyuncusunu da kırmızı kart nedeniyle kaybetti.

Galatasaray için 'kabus' gibi bir gece
14 Haziran 2020 - 21:02

Korona sonrası Galatasaray hem puansız başladı hem de Muslera ve Andone'yi kaybetti! Galatasaray, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı ve 90 dakika sonunda sahadan 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Karşılaşma dengeli başladıktan sonra, daha fazla topla oynayan taraf Çaykur Rizespor oldu. Galatasaray için kötü akşam aslında 15. dakikada başladı. Muslera, Skoda ile bir pozisyonda çarpıştı ve ciddi şekilde sakatlandı. Uzun süre yerde kalan Muslera'nın tedavisi yaklaşık 10 dakika sürdü. Daha sonra ambulans ile başarılı file bekçisi hastaneye götürüldü. Muslera yerine oyuna Okan Kocuk dahil oldu. Rizespor ilk golünü 42. dakikada Skoda ile buldu. Skoda penaltıyı kaçırdıktan sonra dönen topu ağlara göndermeyi başardı.

Andone ve Adem Büyük de gitti

Ev sahibi ekip 53. dakikada Tunay'ın golüyle skoru 2-0 yaparken, Galatasaray adına bir kötü haber de 72. dakikada geldi. Andone, kaleci ile girdiği pozisyonda sakatlandı ve sedye ile kenara getirildi. Galatasaray için kabus 90. dakikada Adem'in kırmızı kart görmesiyle devam etti.

Galatasaray kabus gibi geçen gecede hem iki oyuncusunu hem de karşılaşmayı 2-0 kaybetmiş oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum