Galatasaray iki transferi de açıkladı

Galatasaray, DeAndre Yedlin ve Gedson Fernandes transferleri için KAP'a ilk açıklamayı yaptı.

Galatasaray iki transferi de açıkladı
31 Ocak 2021 - 20:35 - Güncelleme: 31 Ocak 2021 - 20:38
DeAndre Yedlin ve Gedson Fernandes Galatasaray'da! Transferde hareketli bir gün geçiren Galatasaray, Yedlin ve Fernandes için KAP açıklaması yaptı.

Galatasaray Newcastle'dan DeAndre Yedlin ve Benfica'dan Gedson Fernandes için kulüpleriyle görüşmelere başlandığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı takımın Yedlin'i bonservisiyle, Fernandes'i ise sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katması bekleniyor.

İşte Galatasaray'ın Yedlin ve Fernandes için yaptığı açıklama;

''Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu DeAndre Yedlin'in transferi konusunda görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray Sportif A.Ş.'nin konu ile ilgili KAP'a yaptığı bildirim şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu DeAndre Roselle Yedlin’in kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü Newcastle United FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır."
  
"Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''


''Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in geçici transferi konusunda resmi görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Galatasaray Sportif A.Ş.'nin konu ile ilgili KAP'a yaptığı bildirim şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Gedson Carvalho Fernandes’in kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü SL Benfica ile resmi görüşmelere başlanmıştır."
  
"Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUMLAR

  • 0 Yorum