'Galatasaray ile anlaşmak zorundayız'

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, ligde İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

'Galatasaray ile anlaşmak zorundayız'
02 Mart 2024 - 16:56
Süper Lig'de İstanbulspor ile 1-1 berabere kalan Emre Belözoğlu, maç sonunda konuştu.

İşte Emre Belözoğlu'nun sözleri;

Çok kötü bir hakem performansı vardı. Hakemlerden memnun olmak 'Polyannacılık' oynamaktan öteye gitmez, çok kötü bir performans vardı.

Ankaragücü'nün hedefi

Böylesine iyi başladığımız bir maçın 30 tane farklı senaryosu olsa ve en kötüsü ne olacak deseler bugün başımıza o geldi. Sabretmemiz gereken bir süreçteyiz. Bundan sonraki 10 haftada net bir şekilde kümede kalmak için mücadele vereceğimizi söyleyebilirim. Bu takım kümede kalmak için mücadele etmek zorunda. Başak bir hedefi yok. Bunun dışında bir hedefi olan varsa ben buna katılmıyorum. Net bir şekilde kümede kalmak için mücadele vereceğiz. Ankaragücü kendi gücüyle elinden gelen her şeyi yapsa da çok yalnız, sahanın içerisinde de çok yalnız.

Morutan oynayamaz

Morutan ilk 11 oynamaya devam ederse kulübe çıkacak bir külfet var. Morutan'ın oynaması durumunda kulübümüzün kaldıramayacağı bir bonservis bedeli var. İki kulüp anlaşmadığı sürece Morutan, ilk 11 oynaması pek mümkün gözükmüyor. İki kulüp anlaşmadığı sürece 11'de oynayamaz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum