Galatasaray'ın derbi planı hazır

Galatasaray, Fenerbahçe’yi 20 yıl sonra Kadıköy’de yenmek için 4 ayaklı bir planı devreye soktu. Yönetim prim miktarını artırdı. Terim, taktiksel idmanlara ağırlık verdi, futbolcular ekstra idman yapıyor. Taraftar için ayrılan 2 bin 600 bilet dakikalar içinde tükendi.

Galatasaray'ın derbi planı hazır
11 Nisan 2019 - 14:18 - Güncelleme: 12 Nisan 2019 - 12:59

Galatasaray, Kadıköy’de ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 20 yıl sonra mağlup ederek, şampiyonluk yolunda iddiasını daha da güçlendirmek için 4 ayaklı bir kenetlenme planı oluşturdu. Söz konusu planda; yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular ve sarı kırmızılı taraftarlar kendi cephelerinde derbiye özel olarak motive oluyor.

Prim 1 milyon dolara çıktı

1- Başkan Mustafa Cengiz ile yöneticiler pazar günü derbiye Kadıköy’e tam kadro olarak gidecek. Yönetim kurulu ayrıca derbi için belirlediği galibiyet primini de artırma kararı aldı. Yönetim, takımı daha iyi motive etmek adına daha önce 4 milyon lira olarak belirlenen primi 1 milyon dolara (5.6 milyon lira) çevirdi.

Maça tam konsantre

2-  Taktiksel antrenmanlara yoğunluk veren teknik direktör Fatih Terim takımının tam konsantrasyon ve motivasyonla Kadıköy’e çıkmasını istiyor. Bu kez taraftara açık idman yapılmayacak. Takım ayrıca, cumartesi günü son yıllarda olduğu gibi Kadıköy’de değil, İstanbul 4. Levent’te bir otelde kampa girecek.

Ekstra çalışıyorlar

3- Saha dışındaki çalışmaların neticesini sahaya yansıtacak olan futbolcuları ise, Fenerbahçe’yi 20 sonra Kadıköy’de yenme hedefi ayrıca motive ediyor. Başta Diagne, Belhanda, Feghouli, Donk, Semih ve Emre Akbaba, olmak üzere birçok futbolcu Terim tarafından ekstra program verilmese de bireysel çalışmalar yapıyor.

2 bin 600 bilet ayrıldı

Sarı-kırmızılı taraftarlar için Kadıköy deplasmanında ayrılan  2 bin 600 biletin tamamı dakikalar içinde tükendi. Söz konusu biletler için kulübe 6 bine yakın talep gelmişti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum