Galatasaray'ın en dikkat çeken 3 ismi ve puanlar!

Galatasaray, Hatayspor karşısında sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılırken performans ve istatistik olarak sarı-kırmızılı takımda 3 oyuncu öne çıktı.

Galatasaray'ın en dikkat çeken 3 ismi ve puanlar!
06 Aralık 2020 - 02:47 - Güncelleme: 06 Aralık 2020 - 03:07
FUTBOO | Galatasaray, Süper Lig'de Hatayspor'u konuk ettiği karşılaşmayı 3-0 kazanarak haftayı 23 puanla kapattı. Çaykur Rizespor galibiyetinden sonra Hatayspor karşısında da gol yemeden kazanan Galatasaray takım olarak iyi bir görüntü sergilerken, birkaç isim az farkla öne çıkmayı başardı.

Galatasaray - Hatayspor maçında sahanın en dikkat çeken 3 performansı;

En iyiler | Mbaye Diagne

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'ın 1000. golüne imza atan Mbaye Diagne, Öaykur Rizespor maçından sonraki istekli performansını sürdürdü. Falcao'nun yokluğunda sarı-kırmızılı takımın en uç bölgesinde görev yapan Diagne, attığı golle takımını da öne geçirmeyi başardı. İsteksiz ve motivasyonu düşük halinden de her geçen hafta uzaklaşan Diagne,  Nisan 2019'dan bu yana ilk kez üst üste üç Süper Lig maçında gol sevinci yaşamayı başardı.
En iyiler | Oğulcan Çağlayan

Galatasaray'ın çalışkan isimlerinden olan Oğulcan Çağlayan, sarı-kırmıızlı takımın attığı 2. golde de başrol oynadı. Pablo'nun kendi kalesine attığı golde topu çeviren Oğulcan, mücadeleden kaçmayan görüntüsüyle beğeni toplarken 70. dakikada yerini Sekidika'ya bıraktı. Oğulcan Galatasaray'ın sahada en çok ikili mücadele kazanan 3. oyuncusu olmayı başardı.

En iyiler | Martin Linnes

Sağ bekte görev almasına rağmen Galatasaray'ın Hatayspor karşısında en fazla topla buluşan isimlerinden olan Martin Linnes, hem hücumda hem de savunmada iyi mücadele eden isimlerin başında geliyordu. Hatayspor forması giyen Akindola ile sık sık karşı karşıya gelen Linnes, 79 kez topla buluşurken %90,6'lık pas isabet oranıyla oynadı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum