Galatasaray'ın en golcüsü Podolski

Süper Lig'de bu sezon oynanan resmi karşılaşmalarda sarı-kırmızılı takımın 18 futbolcusu rakip fileleri sarsmayı başardı. Takımın ligdeki en skorer ismi 17 golle Podolski oldu.

Galatasaray'ın en golcüsü Podolski
06 Haziran 2017 - 11:53

Bu sezon istediği başarıları yakalayamayan Galatasaray 64 puanla ligi 4. Sırada bitirirken, oynanan maçlarda 18 oyuncu skora gol olarak katkı yaptı. Bu sezon oynanan resmi maçlarda sarı-kırmızılı takımın en golcü ismi Lukas Podolski oldu.   

O DA KOBE’YE GİTTİ

Japon kulübü Vissel Kobe'ye sezon ortasında satışı yapılan ve sezon sonunda yeni takımına gideceği duyurulan Podolski, oynadığı son maça kadar etkili performansını sürdürdü ve toplam 17 gole imza atarak Galatasaray’a veda etti.

Podolski, Süper Lig'de rakip fileleri 7 kez rakip havalandırırken, Türkiye Kupası'nda da 10 gol atma başarısı gösterdi.

EREN İKİNCİ SIRADA

Sarı-kırmızılılarda Podolski'nin ardından 12 golle Eren Derdiyok, 11'er golle de Bruma ve Yasin Öztekin gelirken, üç oyuncu takımlarının ligdeki en skorer isimleri olmayı başardılar.

Attığı 11 golün tamamını Süper Lig'de kaydeden Bruma, bu kulvarda rakip ağları en çok havalandıran futbolcu olurken, Eren Derdiyok ligde 10, Türkiye Kupası'nda 2, Yasin Öztekin'in ise ligde 10, kupada da 1 golle sezonu noktaladı.

SİNAN SONRADAN AÇILDI

Sezonun önemli bölümünde teknik direktörler Jan Olde Riekerink ve Igor Tudor'dan yeterli fırsatı bulamayan Sinan Gümüş, son 3 maçında gol patlaması yaptı.

Özellikle Igor Tudor'un kendisine forma vermemesi nedeniyle tepkisi medyaya yansıyan ve takımdan ayrılmak istediği gündeme gelen Sinan, ligde ilk 11 başladığı son 3 maçta 5 gol birden atmayı başardı.

Ligin son 3 haftasına girilirken sadece iki golü bulunan genç yetenek, Osmanlıspor'a 1, Alanyaspor ile Konyaspor'a ise ikişer gol atarak sezonu toplam 7 golle noktaladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum