Galatasaray'ın Gomis teklifi

İsmi tekrar Galatasaray ile anılmaya başlayan Bafetimbi Gomis için sarı kırmızılı takımın düşündüğü teklif belli oldu.

Galatasaray'ın Gomis teklifi
27 Ocak 2022 - 12:58
Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin yaşadığı sakatlık ve Halil Dervişoğlu'nun eski performansının uzağında kalmasının ardından gündem forvet transferine döndü. Sarı-kırmızılı takımda tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken gündeme gelen isim Bafetimbi Gomis oldu.

Milliyet'in haberine göre Galatasaray idarecilerinin 36 yaşındaki oyuncuya toplamda 1,5 senelik sözleşme teklif edeceği öğrenildi. Burak Elmas ve kurmayları, Bafetimbi Gomis'e bu süreç için 2 milyon euroluk bir öneride bulundu.

3 milyon euro istiyor

36 yaşındaki santraforun Galatasaray'dan istediği bedel de netlik kazandı. Fransız forvetin gelecek sezon sonuna kadar sarı-kırmızılı kulüpten 3 milyon euro istediği belirtildi.

Taraflar arasındaki pazarlıklar devam ederken Başkan Burak Elmas ve yönetimin "winner" bir karakter olarak gördükleri tecrübeli futbolcunun genç takıma katkısının çok büyük olacağını düşündükleri öğrenildi. Bafetimbi Gomis, Al Hilal formasıyla bu sezon toplamda 19 resmi mücadelede oynadı. 36 yaşındaki santrafor bu süreçte rakip fileleri 9 kez havalandırdı. Tecrübeli golcüye Süper Lig'den kulüplerin de ilgi duyduğu vurgulandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum