Galatasaray'ın hazırlık maçları ne zaman ?

Innsbruck kentinde bulunan Tivoli-Neu Stadı’nda19 Temmuz Cuma günü yerel saatle 18.00’de (TSİ 19.00) RB Leipzig ile karşılaşacak olan Galatasaray, yine aynı statta 25 Temmuz Perşembe günü yerel saatle 19.00’da (TSİ 20.00) Augsburg ile oynanacak.

Galatasaray'ın hazırlık maçları ne zaman ?
17 Temmuz 2019 - 11:44 - Güncelleme: 01 Ağustos 2019 - 15:27


Yeni sezon hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Avusturya kamp kadrosu belli oldu.

Bugün saat 11.00’de Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Almanya’nın Münih kentine hareket eden sarı-kırmızılı takım karayoluyla Avusturya’nın Seefeld kasabasına geçecek ve 28 Temmuz Pazar gününe dek hazırlıklarını Tirol bölgesinde sürdürecek.

Galatasaray’ın kamp kafilesinde şu oyuncular bulunuyor:

Adem Büyük, Ahmet Çalık, Ali Yavuz Kol, Atalay Babacan, Batuhan Şen, Berk Balaban, Emre Taşdemir, Erencan Yardımcı, Gökay Güney, İsmail Çipe, James Ozornwafor, Jimmy Durmaz, Marcos Teixeira, Mariano Ferreira, Metehan Mertöz, Mirza Cihan, Mustafa Kapı, Selçuk İnan, Şener Özbayraklı, Yunus Akgün, Yuto Nagatomo.

Konstantinos Mitroglou, Martin Linnes, Ömer Bayram, Ryan Babel ve Ryan Donk ise takıma yurt dışında dahil olacaklar.

Yaz mevsiminde milli takım kampları için uluslararası turnuvalarda mücadele eden Fernando Muslera ve Younes Belhanda izinli olmaları, Mbaye Diagne ve Sofiane Feghouli ise 2019 Afrika Uluslar Kupası finalinde ülkelerini temsil edecek olmaları nedeniyle kamp kadrosunda bulunmuyorlar.

Avusturya kampında üç hazırlık maçı 

Innsbruck kentinde bulunan Tivoli-Neu Stadı’nda19 Temmuz Cuma günü yerel saatle 18.00’de (TSİ 19.00) RB Leipzig ile karşılaşacak olan Galatasaray, yine aynı statta  25 Temmuz Perşembe günü yerel saatle 19.00’da (TSİ 20.00) Augsburg ile oynanacak.

Bir başka mücadele ise Galatasaray Fransa Ligue 1 takımlarından Bordeuax arasında olacak.

Avusturya'nın Innsbruck kentinde bulunan Tivoli-Neu Stadı'ndaki mücadele, 28 Temmuz Pazar günü TSİ 17.30'da başlayacak.

İtalya'da Fiorentina ile maç

Sarı-kırmızılı takım ayrıca 11 Ağustos Pazar günü İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina ile karşılaşacak. Mücadele TSİ 22.00'de İtalya'nın Floransa kentinde bulunan Artemio Franchi Stadı'nda oynanacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum