Galatasaray'ın hırçın çocuğu Tolga Ciğerci

Sarı-kırmızılı takımda 2016-2017 sezonunun en fazla kart gören oyuncusu Tolga Ciğerci oldu. Galatasaraylı futbolcular bu sezon Süper Lig’deki oynadıkları maçlarda 3 kırmızı, 63 de sarı kart gördü.

Galatasaray'ın hırçın çocuğu Tolga Ciğerci
07 Haziran 2017 - 15:42

Sezon başında Almanya'nın Hertha Berlin takımından transfer edilen Tolga Ciğerci, sarı-kırmızılı takımla çıktığı lig maçlarında bir kez kırmızı kartla oyun dışında kalırken, 7 kez de sarı kart görerek sezonu tamamladı.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 24 lig mücadelesine çıkan 25 yaşındaki Tolga, 30. haftada Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı.

Tolga Ciğerci, ayrıca bu sezon gördüğü kırmızı ve sarı kartlar nedeniyle iki maçta cezalı duruma düştü.

BRUMA VE BALTA DA KIZARDI

Galatasaray'da bu sezon Tolga’nın yanı sırad Bruma ve Hakan Balta da Süper Lig maçlarında kırmızı kartla cezalandırıldı.

Bruma, 23. haftadaki Antalyaspor, Hakan Balta da 18. haftadaki Karabükspor mücadelelerinde kırmızı kartla oyundan atıldı.

Portekizli futbolcuya ayrıca lig maçlarında 5, Hakan Balta'ya da 2 kez sarı kart gösterildi.

Öte yandan Galatasaray'da bu sezon 5 futbolcu, Süper Lig'i ceza sınırında tamamladı. Sabri Sarıoğlu, Selçuk İnan, Josue Pesqueira, Eren Derdiyok ve de Jong, sezonu 3 sarı kartla neticelendirdi.

Takımda en az kart gören oyuncular ise birer sarı kartla Semih, Chedjou, Sinan Gümüş ve Garry Rodrigues oldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum