Galatasaray'ın rakibi Kayserispor

Igor Tudor yönetiminde UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden sarı-kırmızılı ekip Süper Lig'de sezonun ilk maçında Kayserispor'u konuk ediyor.

Galatasaray'ın rakibi Kayserispor
14 Ağustos 2017 - 12:49 - Güncelleme: 15 Ağustos 2017 - 09:03

Spor Toto Süper Lig'de 2017-18 İlhan Cavcav Sezonu'nun ilk haftası bu akşam oynanacak Galatasaray-Kayserispor maçıyla kapanıyor.

UEFA Avrupa Ligi 2. öneleme turunda İsveç'in Östersunds takımına 0-2 ve 1-1'lik sonuçlarla boyun eğen ve kupanın dışında kalan sarı-kırmızılı ekip lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Gomis, Belhanda, Maicon, Mariano, Fernando, Ndiaye gibi önemli oyuncuları kadrosuna katan, dün akşam da Feghouli'yi İstanbul'a getiren Galatasaray son iki sezonda ligde aldığı kötü dereceleri unutturmak için bu sezon şampiyonluğu hedefliyor.

GALATASARAY-KAYSERİSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türk Telekom Stadı'nda saat 21:45'te başlayacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen ekranlara gelecek. İlk haftanın son maçının radyo yayını ise TRT 1'de. 

OSTERSUNDS'U UNUTTURMAK İSTİYORLAR

Igor Tudor yönetimindeki Galatasaray Östersunds maçları dışında 5 hazırlık maçıyla yeni sezona hazırlandı.

Sarı-kırmızılı ekip Macar Gyirmot'u 1-0, Diosgyor'u 2-0, Eskişehirspor'u 2-1 yendikten sonra Akhisar Belediyespor'la 1-1 berabere kaldı ve son maçta Hertha Berlin'e 2-1 mağlup oldu.

Hırvat teknik adamın bu karşılaşmada Galatasaray'ı 4-1-4-1 düzeniyle sahaya sürmesi bekleniyor.

ASAMOAH GYAN BÜYÜK SES GETİRDİ

Transfer döneminde tam 16 oyuncuyu kadrosuna katan Kayserispor ise Rolen teknik adam Sumudica yönetiminde bu maça çıkacak. Kayseri'nin sarı-kırmızılı ekibi özellikle Ganalı ünlü golcü Asamoah Gyan'ı kadrosuna katarak ses getirmişti.

Kayserispor sezon öncesi oynadığı 6 hazırlık maçında özellikle Udinese ile 2-2 berabere kaldığı ve Hannover 96'yı 4-2 yendiği maçlarda göz doldurmuştu.

MUHTEMEL ONBİRLER

Galatasaray: Muslera - Mariano, Maicon, Serdar Aziz (Ahmet Çalık), Linnes (Carole) - Fernando - Rodrigues, Belhanda, Ndiaye, Sinan Gümüş - Gomis

Kayserispor: Silvio - Levent, Kana Bıyık, Sapunaru, Lopes, - Güray, Espinoza, Mendes - Deniz Türüç - Umut Asamoah Gyan

İki takım Süper Lig'de 25.kez karşılaşacaklar. Geride kalan 24 maçta Galatasaray 12 galibiyet alırken Kayserispor 2 kez kazandı. 10 karşılaşma berabere bitti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum