Galatasaray'ın transferde 3'lü paketi

Galatasaray, transferde vites arttırmaya hazırlanırken öncelik verilen 3 isim belli oldu.

Galatasaray'ın transferde 3'lü paketi
18 Temmuz 2021 - 12:34
Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken öne çıkan isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Milliyet gazetesinden Nevzat Dindar'ın haberine göre Galatasaray'ın beklediği 3 imza var...

Bu sezon Galatasaray, sözleşmeleri sona eren Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'yı bedelsiz olarak transfer etmişti. Sarı kırmızılı ekip son olarak TFF 1. Lig'den Alper Barış Yılmaz'ı kadrosuna katmıştı.

Ghezzal transferinde son durum ne? 

Cim-Bom, üç önemli transfer gerçekleştirerek işi bitirecek. Cim-Bom, Ghezzal görüşmelerinde maddi konularda anlaşma sağlandı. Cezayirli futbolcu ile 4 senelik anlaşma sağlandı. Yıllık maliyeti 2.7 milyon euro olacağı ifade edilen oyuncunun bonuslarla birlikte parası 3 milyon euroya çıkabilecek.

Sarı kırmızılı takım Ghezzal'ın bonservisi konusunda Leicester ile anlaşmaya vardı. Buna göre Aslan 3.5 milyon euro ödeyecek. Bonservis bedelini peşin isteyen İngilizler’i ikna etmek isterken, diğer yandan da bu parayı temin etmeye çalışıyor.

Sağ ve sol bek transferleri...

Sarı-kırmızılılarda sağ bek konusunda da karar verildi. Cim-Bom Larsen için şartlar zorlanırken, Udinese’nin istediği rakam belli oldu. İtalyan ekibinin 4 milyon euro istediği 30 yaşındaki Danimarkalı futbolcu için 3 milyon euroya kadar çıkıldı. Terim, tecrübeli futbolcuyu mutlaka kadroda görmek istiyor. Danimarkalı sağ bek de Galatasaray'ın 1.2 milyon Euro'luk teklifine 'Evet' dedi. EURO 2020'de Danimarka Milli Takımı adına ter döken 30 yaşındaki oyuncu, bir sürpriz yaşanmazsa sarı - kırmızılı formayı giyecek.

Sol bekte ise ibre Patrick Van Aanholt’tan yana. Hollandalı futbolcu listenin ilk sırasındaki yerini korurken, maddi konularda tarafların anlaştığı ancak sonradan ortaya çıkan imza parasının problem yarattığı belirtildi. 30 yaşındaki bekin imza parası ile yıllık maliyetinin 2 milyon euroya yaklaştığı, sarı-kırmızılıların ise bunu 1.7’ye indirmeye çalıştığı ifade edildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum