Galatasaray'ın transferdeki engeli

Bernard Mensah ve Mert Hakan Yandaş transferlerinde ezeli rakiplerinin gerisinde kalan Galatasaray, bonservisli transfer yapmak için oyuncu satmak zorunda...

Galatasaray'ın transferdeki engeli
17 Ağustos 2020 - 11:09
Mert Hakan Yandaş’ın F.Bahçe’ye, Bernard Mensah’ın da Beşiktaş’a gidişine engel olamayan Galatasaray’ın maddi sorunlar yüzünden eli kolu bağlandı. Kaan ve Caner transferlerinde de beklediğini bulamayan Cimbom, bonservisli takviye yapmak için oyuncu satmak zorunda.

493 milyon TL ile ligin en fazla harcama limitine sahip takımı olan G.Saray, buna rağmen transferde ezeli rakiplerinden çalım yemeye devam ediyor. Mert Hakan Yandaş'ı F.Bahçe'ye kaptıran sarı-kırmızılılarda Fatih Terim'in çok istediği Bernard Mensah da Beşiktaş'ın yolunu tuttu. Maicon'un dışında oyuncu satamayan ve bonservis harcayacak bütçe oluşturamayan sarı-kırmızılılar, Kaan Ayhan'ın 2 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödeyemedi. Yerli sol bek olarak düşünülen Caner Erkin de F.Bahçe'yi tercih etti.

Arda Turan, Oğulcan Çağlayan, Emre Kılınç, Fatih Öztürk, Omar Elabdellaoui'yi alan G.Saray'da Kılınç dışında taraftarı memnun eden transfer gerçekleşmedi. Devler Ligi gelirinden mahrum kalan Aslan, istediği oyuncuları rakiplerine kaptırmaya başladı. (Sabah, Mehmet Özcan)

YORUMLAR

  • 0 Yorum