Galatasaray'ın yeni forveti oluyor

Süper Lig'de son 3 haftada üst üste yaptığı puan kayıplarıyla zirveden iyice uzaklaşan Galatasaray'da, gözler gelecek sezona çevrildi. Sarı-kırmızılılar forvet hattı için girişimlere başlarken, uzun süredir ilgilendiği o yıldızdan 'evet' cevabını aldı.

Galatasaray'ın yeni forveti oluyor
25 Haziran 2020 - 10:00

Ligin bitimine kısa bir süre kala birçok futbolcusundan yoksun olarak yola devam edecek olan Galatasaray, gelecek sezon aynı sıkıntıları yaşamamak için düğmeye bastı. Sezonun sona ermesiyle birlikte çoğu bölgeye takviye yapacak olan Galatasaray'da önceliklerden biri de forvet transferi...

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, yüksek maliyeti nedeniyle Radamel Falcao'ya da gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak yönetim, 6 yıldır gündeme gelen yıldız futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Galatasaray, uzun yıllardır kadrosuna katmak için yoğun uğraşlar verdiği Oumar Niasse'nin transferi konusunda artık mutlu sona çok yaklaştı. Sarı-kırmızılıların sezon sonu Everton ile sözleşmesi sona erecek tecrübeli santrforun menajeriyle irtibata geçip olumlu geri dönüş aldığı kaydedildi.

İngiliz ekibinden ayrılacak olan 30 yaşındaki santrforun bonservis bedelinin olmaması yönetimin iştahını kabartırken, Niasse'nin de artık düzenli forma giymek istediği için Galatasaray'a yeşil ışık yaktığı ifade edildi. Gelecek sezon forvet hattında değişikliğe gidecek olan Galatasaray'ın Senegalli golcü ile sezon sonunda resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

İlk olarak 2014 yılında gündeme geldi

Oumar Niasse, ilk olarak 2014 yılında Galatasaray'ın gündemine geldi. O dönemde Akhisar Belediyespor'da forma giyen Senegalli oyuncu, 5.5 milyon Euro karşılığında Lokomotiv Moskova'ya transfer oldu. Niasse, Moskova formasını giyerken de sarı-kırmızılıların listesinden hiç düşmedi.

O dönem Galatasaray'ı çalıştıran Hamza Hamzaoğlu, Niasse ile ilgili olarak, "Bilal Kısa transferinden sonra, 'Kulübü Akhisar'a mı çeviriyor?' dediler. Bu yüzden alamadık. Şimdi yaptıkları ortada ve transferi artık zor." demişti.

Rus ekibinde gösterdiği performansla birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Niasse, 2016'da 17.9 milyon Euro'ya Everton'un yolunu tuttu. Bu sezon Premier Lig'de sadece 3 maça çıkan Niasse, gol ve asist katkısı üretemedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum