Galatasaray'ın yeni futbol direktörü belli oldu

Galatasaray, başkan Burak Elmas'ın daveti sonrasında İstanbul'a gelen dünyaca ünlü futbol adamı Luis Campos ile anlaşma sağladı.

Galatasaray'ın yeni futbol direktörü belli oldu
28 Ocak 2022 - 12:25 - Güncelleme: 28 Ocak 2022 - 12:29
Başkan Burak Elmas'ın 'kulüp danışmanlığı' için göreve getirmek istediği Luis Campos'a resmi teklifini iletmişti.

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre Galatasaray, Elmas'ın teklifini kabul eden Portekizli futbol direktörü Luis Campos ile anlaşma sağladı.

Portekizli dünyaca ünlü futbol adamı Başkan Burak Elmas’ın danışmanlığı yapacak. Campos transfer, altyapı ve oyuncu satışında yardımcı olacak.

İki maçı tribünden izledi

Torrent'in ardından takımın başına yeni bir sportif direktör getirmek için de çalışmalara başlayan Elmas, transfer sihirbazı olarak bilinen ve Avrupa'nın en iyi sportif direktörlerinden biri olarak kabul edilen Luis Campos'u özel olarak İstanbul'a davet etmişti. İstanbul'a gelen ve Galatasaray'ın Kasımpaşa ile Trabzonspor maçlarını tribünden takip eden Campos daha sonra Türkiye'den ayrılmıştı.

Bir transfer sihirbazı 

Galatasaray ile anlaşmaya varan Luis Campos kariyerinde daha önce Real Madrid, Monaco ve Lille gibi kulüplerde görev yapmıştı. Transfer sihirbazı olarak bilinen Portekizli futbol adamı, altyapıda mutsuz Kylian Mbappe'yi Monaco'da A takıma çıkararak Paris Saint Germain'e 145 milyon euroya satmasıyla ün kazanmıştı.

Keşfettiği dünya yıldızları

Galatasaray'ın sportif direktörlük gündemindeki Luis Campos'un keşfettiği bazı futbolcular:

* Kylian Mbappe
* Radamel Falcao
* James Rodriguez
* Joao Moutinho
* Thomas Lemar
* Fabinho
* Anthony Martial
* Ricardo Carvalho
* Bernardo Silva
* Tiemoue Bakayoko

YORUMLAR

  • 0 Yorum