Galatasaray'ın yıldızının peşinde

Premier League ekiplerinden Tottenham, Fulham, Nottingham Forest ve Hull City Rolland Sallai ile ilgileniyor.

Galatasaray'ın yıldızının peşinde
27 Mayıs 2026 - 10:50
Galatasaray'ın birçok yıldızı Avrupa'dan ilgi görmeye devam ediyor. Bu isimlerin başında ise Macar oyuncu Rolland Sallai geliyor. 

Sabah'ta yer alan habere göre, Premier League ekipleri, Sallai için harekete geçmeye hazırlanıyor. Tottenham, Fulham, Nottingham Forest ve Hull City'nin Sallai ile ilgili bilgi aldığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın Sallai için 20 milyon euronun üzerinde değer biçtiği belirtildi. Sarı-kırmızılılar, 20 milyon euro nakit artı bonusları içeren bir teklif gelmediği sürece hiçbir kulüple pazarlık masasına bile oturmayacak.

Sallai bu sezon Galatasaray formasıyla 47 maça çıktı. 29 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol ve 6 asistlik skor katkısı verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum