Galatasaray - İstanbulspor muhtemel 11'ler

Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun 15. haftasında Galatasaray ile İstanbulspor karşı karşıya gelecek.

Galatasaray - İstanbulspor muhtemel 11'ler
25 Aralık 2022 - 00:09 - Güncelleme: 25 Aralık 2022 - 22:43
Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun 15. haftasında Galatasaray ile İstanbulspor kozlarını paylaşacak.

Nef Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen yönetecek.

Galatasaray - İstanbulspor muhtemel 11'ler

Galatasaray: Okan, Boey, Abdülkerim, Nelsson, Emre, Torreira, Midtsjö, Barış, Rashica, Mertens, Gomis

İstanbulspor: Jensen, Oğuzhan, Mehremic, Okan, Ali Yaşar, Melih, Topalli, Rroca, Cajic, Ethemi, İbrahim

Araya çok güçlü girdi

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bırakan Galatasaray yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Önemli isimleri kadrosuna katmayı başaran sarı-kırmızılılar, Antalyaspor ile yeni macerasına başladı. Zorlu deplasmanda tek golle kazanan Galatasaray'ın, Torreira ve Mertens hamleleriyle nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyordu. Ancak Giresunspor karşısında sürpriz bir şekilde tek gollü yenilgi aldılar. İlk 2 haftayı 4 puanla kapatan sarı-kırmızılılar, Ümraniyespor deplasmanından da bir kez daha Gomis'in golüyle 3 puanla döndüler. Sonrasında ise Trabzonspor deplasmanında 0-0'lık beraberlikle döndüler ve ilk 4 haftada 2 gol atabilmiş oldular. Ancak sonraki hafta uzun süre 10 kişi oynadıkları maçta Gaziantep FK'yı 90+2'de gelen golle mağlup etmeleri ve hafta arası yapılan transferler, camiayı yeniden ateşledi. 

Sonrasında Kasımpaşa'yı da 3-2 deviren sarı-kırmızılılar, henüz gol yemeyen Konyaspor'u da 2-1 mağlup ederek zirvedeki Adana Demirspor ile puanlarını eşitlediler. Son maçta Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalaan Galatasaray'ın serisi son buldu. Sonraki haftayı BAY geçen sarı-kırmızılılar, 10. haftada ise Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu ve zirvenin 4 puan gerisine düştü. 11. hafta da da 2-0 öne geçtikleri karşılaşmada Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldılar ve bir yara daha aldılar. Sonrasında ise Karagümrük'ü 2-0, Beşiktaş'ı da 2-1 mağlup ederek üst üste galibiyetler aldılar ve ikinci sıraya yerleştiler. Dünya Kupası arası öncesi son maçta ise Başakşehir'i deplasmanda 7-0'lık skorla mağlup ederek tarihi bir galibiyete ulaştılar.

Galatasaray 6-1 önde

Galatasaray ile İstanbulspor arasında oynanan son 10 maçta 3 kez beraberlik sonucu çıktı. Sarı-kırmızılılar 6 karşılaşmayı kazandı. İstanbulspor ise sahadan 1 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum