Galatasaray İstanbulspor'u 3-2 mağlup etti

Sarı-kırmızılı ekip TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını Emre Mor, Jimmy durmaz ve Taylan'ın golleriyle 3-2 kazandı.

Galatasaray İstanbulspor'u 3-2 mağlup etti
12 Ekim 2019 - 16:23

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada çalışmalarına devam eden Galatasaray TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 3-2 kazandı.

Sarı-kırmızılı ekip; 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 8. Haftası'nda Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıkları kapsamında İstanbulspor ile karşılaştı.

Goller Jimmy, Emre Mor ve Taylan'dan

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen karşılaşmada Galatasaray’ın golleri Jimmy Durmaz (18), Taylan Antalyalı (20) ve Emre Mor (38) kaydetti. İstanbulspor ise Papa Diouf (4) ve Yunus Emre Yalçın (81- pen) ile iki gol buldu.

Falcao, Luyindama, Adem ve Lemina oynamadı

Öte yandan Adem Büyük, dün yapılan idmanda sağ baldırına aldığı darbe sonrası bu bölgede hematom oluşması nedeniyle tedbir amaçlı olarak karşılaşmada yer almadı.

Kolombiyalı forvet Radamel Falcao da günü, tedavisinin ardından salon çalışmasıyla tamamladı.

Christian Luyindama, tedavisinin ardından takımdan ayrı salonda özel bir çalışma yaptı.

Mario Lemina, tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde saha adaptasyon çalışmalarına başladı.

Galatasaray, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarını, 14 Ekim Pazartesi günü saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum