Galatasaray: ''İstifalarını bekliyoruz''

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Tahkim Kurulu'nun Oğulcan Çağlayan ile ilgili verdiği karar hakkında konuştu.

Galatasaray: ''İstifalarını bekliyoruz''
04 Ağustos 2021 - 14:53 - Güncelleme: 04 Ağustos 2021 - 14:56
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Oğulcan Çağlayan ile ilgili yaptıkları başvuruyu reddeden Tahkim Kurulu'nu istifa davet etti.

Kararın alınış şeklini eleştiren Epözdemir, "Karar, oy çokluğundan oy birliğine döndürüldü. Böyle bir şey olabilir mi ya? Hangi eller bu karara dokundu, kimler talimat verdi! Galatasaray'a karşı bu kumpası kim kuruyor? Hangi arada muhalif üyeler ikna edildi? Bu karar, Türk hukuk tarihine kara bir leke olarak geçecektir." dedi.

'Bu bir hukuk garabetidir'

Rezan Epözdemir sözlerini "Kulüpler için transfer yasağı, yargı süreci devam ettiği için kaldırılıyor ama aynı durum oyuncu için olunca itirazımızı reddediyorsunuz. Bu, bir hukuk garabetidir." ifadeleriyle sürdürdü.

Tahkim Kurulu'nun istifa etmesi gerektiğini de vurgulayan Epözdemir, "Galatasaray olarak Tahkim Kurulu'nun derhal istifa etmesini istiyoruz. Tahkim Kurulu üyeleri hakkında görevi kötüye kullanmaktan en kısa sürede savcılığa başvuruda bulunacağız." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum