Galatasaray - Kasımpaşa muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 25. haftasında lider Galatasaray, evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray bu maçı kazanması durumunda Süper Lig'in en uzun galibiyet serisi rekorunu kıracak.

Galatasaray - Kasımpaşa muhtemel 11'ler
11 Mart 2023 - 11:30
Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, bugün evinde Kasımpaşa'yı ağırlıyor. NEF Stadyu'munda oynanacak olan mücadele saat 19.00'da başlayacakken, karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek.

Muslera ve Zaniolo 11'e

Milliyet'in haberine göre Galatasaray’da sakatlığı düzelen kaptan Muslera, Kasımpaşa’ya karşı kaledeki yerini alacak. Teknik Direktör Okan Buruk, İtalyan yıldız Zaniolo’ya da ilk 11’de forma verecek.

Galatasaray - Kasımpaşa muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Oliveira, Torreira, Zaniolo, Rashica, Kerem, Icardi
Kasımpaşa: Erdem, Donk, Djilobodji, Fabiano, Ben Ouanes, Tirpan, Eysseric, Malsa, Mounir, Fall, Koita

Depremden sonra ilk maç

Geçen hafta, ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle ligden çekilen Gaziantep FK ile eşleşen Galatasaray, o maçı oynanmadan 3-0 kazanmış sayıldığı için lige verilen aradan sonra ilk defa bu maçla sahaya çıkmış olacak.

Rekor için sahada

Ligden çekilmek zorunda kalan Gaziantep FK ile oynaması gereken maç, hükmen Galatasaray'ın lehine yazılınca, Cimbom'un ligdeki galibiyet serisi 13 maça çıktı.

Galatasaray bu sonuçla, Fenerbahçe'nin 6 puan önünde liderliğini devam ettirdi. Ancak daha da önemlisi Sarı-Kırmızılılar 62 yıldır kırılamayan bir rekoru tarihin tozlu sayfalarına göndermeye hazırlanıyor. Beşiktaş'ın 1959-1960 sezonunda üst üste 13 lig maçı kazanarak kırdığı rekoru, bu hafta itibarıyla egale eden Cimbom, şimdi tarihi yeniden yazmak için geri sayımda.

YORUMLAR

  • 0 Yorum