Galatasaray kayıpsız devam etti

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasının açılış maçında Adana Demirspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray kayıpsız devam etti
09 Aralık 2023 - 00:36
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında taraftarı önünde Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray, 90 dakika sonunda Adana Demirspor'u 3-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Maç boyunca daha etkili olan Galatasaray'ın galibiyet gollerini 22. dakikada Sacha Boey, 29. dakikada Icardi'nin pasında Kerem Aktükroğlu ve 90+5. dakikada penaltıdan Mauro Icardi kaydetti. Adana Demirspor'un tek golü ise 45+4. dakikada Niang'ın penaltısından geldi.

Bu sonucun ardından Galatasaray Trendyol Süper Lig'de puanını 40 yaparken, Adana Demirspor 23 puanda kaldı.

Sacha Boey'den ligde ilk gol

Galatasaray'ın ilk golünü atan Sacha Boey, aynı zamanda bu sezon Trendyol Süper Lig'de kendi adına da ilk golünü kaydetmiş oldu.
Sırada durak Kopenhag

Ligin ardından rotasını Şampiyonlar Ligi'ne çeviren Galatasaray, 12 Aralık Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son hafta maçında Kopenhag ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar rakibini mağlup etmesi halinde Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kalacak.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında ise deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Adana Demirspor ise bir sonraki hafta ligde sahasında İstanbulspor'u konuk edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum