Galatasaray - Kayserispor muhtemel 11'ler

Galatasaray, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 9. haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Galatasaray - Kayserispor muhtemel 11'ler
23 Kasım 2020 - 02:17 - Güncelleme: 23 Kasım 2020 - 21:35
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 9. haftasında Galatasaray ile Kayserispor kozlarını paylaşacak.

Türk Telekom Stadyumu'nda saat 19:30'da oynanacak karşılaşmayı Turgut Doman yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Fatih Öztürk, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan Antalyalı, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Belhanda, Feghouli, Diagne

Kayserispor: Lopes, Sapunaru, Kolovetsios, Behich, Campanharo, Ackah, Lennon, Fernandes, Hasan Hüseyin, Alibec

Eksikler

Galatasaray: Mulera, Falcao, Luyindama, Etebo, Omar, Babel, Arda

Kayserispor: Kanga, Ömer, Henrique

Takımların son durumu

Süper Lig'de ilk 7 haftada 6 puan toplayabilen ve 18. sırada yer alan Kayserispor'da teknik direktör değişikliğine gidildi. Kayseri ekibi, Samet Aybaba yönetiminde İstanbul'da yeni bir sayfa açmayı planlıyor.
 

Sivas maçıyla umutlar yeşerdi

İlk 4 resmi maçını da kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray'da derbiyle birlikte düşüşün başladığı gözlemlendi. Dev maçtan 1 puan alabilen sarı-kırmızılılar, Avrupa Ligi'nde de elenmekten Rangers karşısında kurtulamadı. Sarı-kırmızılılar ligde de ilk yenilgisini son maçta Kasımpaşa karşısında aldı. Sonrasında Alanyaspor'a mağlup olmaktan kurtulamayan Galatasaray'ın galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Sarı-kırmızılılar, hasrete Erzurum'da son verdi. Ankaragücü maçını da tek golle kazanan Galatasaray, 6 puanı cebine koymasına rağmen taraftarı mutlu etmedi. Ancak milli ara öncesinde oynanan Sivasspor maçının belli bölümlerinde ortaya konan oyun, taraftarı gelecek adına umutlandırdı.

Galatasaray  7-1 önde

Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanan son 10 maçın 2'si berabere biterken 7 karşılaşmayı sarı-kırmızılılar kazandı. Kayseri ekibi ise sahadan 1 kez galibiyetle ayrıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum