Galatasaray lider Kasımpaşa karşısında. Onbirler

Milli maç arasının ardından 5.Hafta çok zorlu bir mücadele ile açılıyor. Son şampiyon ve ligde ikinci sırada bulunan Galatasaray, ligde puan kaybetmeden ilk 4 haftayı lider tamamlayan Kasımpaşa'yı konuk ediyor.

Galatasaray lider Kasımpaşa karşısında. Onbirler
14 Eylül 2018 - 16:40 - Güncelleme: 14 Eylül 2018 - 19:54

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, 5. haftanın açılış maçında lider Kasımpaşa'yı konuk edecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.00'de başlayacak.

Süper Lig'de geride kalan 4 maçını da kazanan Kasımpaşa liderlik koltuğunda otururken, yaptığı maçlardan 3 galibiyet ve bir mağlubiyetle ayrılan Galatasaray ise averajla ikinci sırada bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takım, karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak hem rakibine ilk yenilgisini tattırmaya hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gelecek hafta içinde Lokomotiv Moskova ile yapacağı maç öncesinde moral bulmaya çalışacak.

11'LER

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Nagatomo, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Emre Akbaba, Sinan Gümüş, Garry Rodrigues, Eren Derdiyok
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Veysel, Youssef, Veigneau, Sadiku, İlhan, Pavelka, Eduok, Trezeguet, Diagne
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

SAAT: 21.00 
STAT: TT Stadyumu 
HAKEM: Bülent Yıldırım 
YAYIN: beIN Sports 1

GARRY RODRIGUES, 11'E DÖNÜYOR

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle bu sezon çok fazla şans bulamayan Garry Rodrigues ilk 11'deki yerine geri dönüyor. Ligin ilk haftasındaki A.Gücü maçının 67. dakikasında sakatlanan ve toparlandıktan sonra geçen hafta Trabzon deplasmanında da sadece 9 dakika forma şansı bulan 27 yaşındaki kanat oyuncusu bugün Sinan'ın yerine sahada..

MAICON'UN DURUMU BUGÜN BELLİ OLACAK

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Maicon Roque'nin durumu bugün netlik kazanacak. Stoper hattında Serdar Aziz'in de A Milli Takım'ın, Rusya ile oynadığı karşılaşmada sakatlanması ve yenia yeni kendine gelmesi nedeniyle sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim alternatif çalışmalara girdi.

Deneyimli teknik adam, Brezilyalı oyuncunun yokluğunda antrenmanlarda sürekli olarak 3 (Serdar-Ahmet-Donk) stoperi de deniyor. 65 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcının Kasımpaşa karşılaşmasında savunma hattını ise Serdar ve Ahmet ikilisinden kurması bekleniyor.

YOUNES BELHANDA KIRMIZI KART CEZALISI

Galatasaray'da kırmızı kart cezalısı Younes Belhanda, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. PFDK, Trabzon'un 4-0 kazandığı karşılaşmada Yusuf Yazıcı'ya faul yaparak direkt kırmızı kart gören Faslı orta sahayı 3 müsabadan men etmişti...

PFDK'dan 3 maç ceza alan ancak Tahkim Kurulu tarafından cezası 2 maça indirilen Hasan Şaş da bu karşılaşmada kulübedeki görevinde olamayacak.

TT STADYUMU'NDA SON YENİLGİ KASIMPAŞA'DAN

Sahasındaki son 21 lig maçının 20'sini kazanan, birinde berabere kalan Galatasaray, son yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı.

Galatasaray ile Kasımpaşa 29. randevuda. 2 takım arasında geride kalan lig maçlarından 17'sini Galatasaray, 5'ini Kasımpaşa kazandı.

GALATASARAY-KASIMPAŞA: 29. RANDEVU

G.Saray ile Kasımpaşa 29. randevuda. 2 takım arasında geride kalan lig maçlarından 17'sini G.Saray, 5'ini Kasımpaşa kazandı.

Son şampiyon Galatasaray ile 5. haftaya lider giren Kasımpaşa, Süper Lig'de cuma günü 29. kez karşı karşıya gelecek.

İki ekip arasında geride kalan 28 lig maçından 17'sini Galatasaray kazandı, 6 müsabaka berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 5 kez galip geldi. Galatasaray'ın 54 golüne, Kasımpaşa 27 golle yanıt verdi.

Geçen sezonun ilk yarısında Türk Telekom Stadı'nda yapılan maçı Galatasaray 2-0 kazandı, ikinci yarıda Kasımpaşa, evindeki müsabakayı 2-1 üstün tamamladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum