Galatasaray maçı öncesi önemli sakatlık

Östersunds'un başarılı kalecisi Andreas Andersson Djurgarden maçında sakatlandı. İsveçli kaleci 4 hafta forma giyemeyecek.

Galatasaray maçı öncesi önemli sakatlık
18 Temmuz 2017 - 12:09 - Güncelleme: 18 Temmuz 2017 - 12:25

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 27 Temmuz Perşembe akşamı çok kritik bir maça çıkacağı İsveç'in Östersunds takımı şok bir sakatlıkla sarsıldı.

Takımın önemli isimlerinden kaleci Andreas andersson son lig maçında sakatlanarak oyunu terk etti. Djurgarden maçında aldığı darbeyle sakatlanan Andresson'un 4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtiliyor.

KEITA OYNAYACAK

Geçtiğimiz pazar günü oynanan ve Östersunds'un 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan Djurgarden maçının 38.dakikasında sakatlanan İsveçli kalecinin yerine ilk maçta olduğu gibi 30 yaşındaki Aly Keita'nın Galatasaray'a karşı forma giymesi bekleniyor.

GALATASARAY - ÖSTERSUNDS MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Geçtiğimiz perşembe gecesi İsveç'te oynanan ilk maçı Östersunds 2-0 kazanmıştı. 27 Temmuz'da saat 20:30'da  Türk Telekom Stadı'nda oynanacak rövanş DSmart 77. Kanal'dan yayınlanacak. Galatasaray'ın bu turu geçmesi için rakibini 3-0, 4-1 gibi farklı skorlarla yenmesi gerekiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum