Galatasaray Mariano'yu KAP'a bildirdi

Sarı-kırmızılı kulüp, görüştüğü Brezilyalı futbolcu Mariano Ferreira Filho’yu borsaya bildirdi. Bu gece saat 23.30'da İstanbul'a gelmesi beklenen Sevilla'dan alınan oyuncunun yarın sağlık kontrolünden geçip sözleşmeye imza atacak.

Galatasaray Mariano'yu KAP'a bildirdi
15 Temmuz 2017 - 19:26

Galatasaray transferde hız kesmiyor. Sağ bek arayışlarını uzun süre devam ettiren sarı-kırmızılılar, Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesinin sona ermesi, Cavanda'nın kadro dışı bırakılması, Tarık Çamdal ve Martin Linnes'ten istenilen performansın alınamaması üzerine Mariano Ferreira ile anlaştı. 

Sevilla'nın 31 yaşındaki Brezilyalı yıldızını bu gece İstanbul'a getirecek olan Galatasaray, yarın da sağlık kontrolünden ardından futbolcu ile sözleşme imzalayacak. 

Mariano ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildiren sarı-kırmızılı kulübün yaptığı açıklama ise şöyle: 

“Profesyonel futbolcu Mariano Ferreira Filho'nun Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü Sevilla FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Sevilla’dan alınan Brezilyalı yıldız geçtiğimiz sezon 43 maçta forma giydi. İkisi La Liga ikisi de Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 4 asist kaydetti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum