Galatasaray men cezasından kurtuldu

Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Cengiz, ""Neredeyse her ay sunumlar yaptık. Bizi sürekli denetlediler ve sonuçta bize 13 Haziran 2018'de 4 yıllık bir yapılandırma anlaşması yaptılar. Bu anlaşmayla birlikte Galatasaray, men cezası yemekten kurtuldu." ifadelerini kullandı.

Galatasaray men cezasından kurtuldu
15 Şubat 2019 - 15:01

Dün gece kendi sahasında UEFA Avrupa Ligi'nde Benfica'ya yenilerek tur şansını zora sokan Galatasaray'a CAS'tan iyi haber. Daha önce UEFA'nın Finansal Fair Play kurallarının dışına çıktığı için 2 sezon Avrupa Kupaları'ndan men edilme tehlikesiyle karşı karşıya olan Galatasaray'ın bu yaptırımının ortadan kalktığı açıklandı.

Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Mustafa Cengiz'in konuyla ilgili yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"24 Ocak'ta görevi devraldım, 25 Ocak'ta UEFA ile görüştüm. Bir strateji konuştuk. 147 milyon euro zarar ettiğimiz için kesinlikle men cezası alacağımızı söylemişlerdi. Biz onlardan 4 ay süre istedik, iyi yola gireceğimizin sözünü verdik."

"Neredeyse her ay sunumlar yaptık. Bizi sürekli denetlediler ve sonuçta bize 13 Haziran 2018'de 4 yıllık bir yapılandırma anlaşması yaptılar. Bu anlaşmayla birlikte Galatasaray, men cezası yemekten kurtuldu."

Sarı-kırmızılı kulüple ilgili CAS kararını gösteren açıklama şu şekilde:


YORUMLAR

  • 0 Yorum