Galatasaray - Molde muhtemel 11'ler

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off rövanşında Norveç temsilcisi Molde ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Galatasaray - Molde muhtemel 11'ler
29 Ağustos 2023 - 00:08 - Güncelleme: 29 Ağustos 2023 - 00:09
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında İstanbul'da Molde ile karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta 29 Ağustos Salı günü oynanacak karşılaşma TSİ 22:00'de başlayacak. Galatasaray - Molde maçı Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Temsilcimiz adına bu kritik karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu’ndan hakem Szymon Marciniak yönetecek. Onun yardımcılıklarını Tomasz Listkiewicz ve Adam Kupsik yapacak.

Galatasaray - Molde maçı muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira-Oliveira, Barış, Mertens, Kerem, Icardi

Galatasaray - Molde
Saat:
22:00
Yayın: Exxen
Hakem: Szymon Marciniak

Galatasaray, Norveç'te oynanan ilk maçta Molde'yi 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Temsilcimiz bu maçta da istediği sonucu alırsa adını Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına yazdıracak. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup kuraları 31 Ağustos Perşembe günü Fransa’nın Monaco kentinde saat 19.00’da çekilecek.

Mauro Icardi çok formda

Galatasaray'ın Molde ile oynayacağı karşılaşmada gözler Arjantinli yıldız Mauro Icardi'de olacak. Sarı-kırmızılı takımın, bonservisiyle renklerine kattığı yıldız golcü sezona iyi başladı. Mauro Icardi, UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri ve Süper Lig'de 3'ü ilk 11'de olmak üzere forma giydiği 5 maçta 4 kez ağları havalandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum