Galatasaray Real Madrid'in stoperini istiyor

Transfer çalışmalarını son hızıyla devam ettiren Galatasaray yönetimi, sürpriz bir oyuncu için Madrid çıkarmasına hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar La Liga ekibinin başarılı stoperi Pepe’nin peşinde.

Galatasaray Real Madrid'in stoperini istiyor
02 Haziran 2017 - 12:32

Teknik direktör Igor Tudor ile birlikte gelecek sezonun kadro planlamasını yapan Galatasaray yönetimi, transfer görüşmelerini yoğunlaştırdı. Daha önce Real Madrid’den Coentrao’yu almak isteyen ancak başarılı olamayan sarı-kırmızılı yönetimin bu sefer hedefine tecrübeli stoper Pepe’yi aldığı öğrenildi.

İTALYAN BASINI YAZDI

Yeni sezona iddalı bir kadro ile girmek isteyen Galatasaray yönetiminin, stoper için arayışlarda olduğu biliniyor. Kurt Zouma ile yakından ilgilendiği bilinen sarı-kırmızılıların, yeni stoper hedefi İtalyan basınına göre Pepe oldu. Yıllık ücreti hayli yüksek olan Portekizli Pepe’nin ücretini indirmeye çalışan Galatasaray yönetimi, bunda başarılı olursa futbolcuyu 1 seneliğine kadroya katacak.

GOMIS’TE SONA DOĞRU

Galatasaray yönetiminin bir diğer hedefi olan Bafetimbi Gomis’te ise sona yaklaşıldı. Futbolcunun senelik 3.5 milyon Euro senelik ücret isteğini düşürmek isteyen Galatasaray yönetimi, ufak pürüzler hallolduğu anda Fransız forvet oyuncusunu İstanbul’a getirecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum