Galatasaray, rekor için sahada!

Galatasaray, önümüzdeki hafta Kasımpaşa'yı mağlup etmesi halinde Süper Lig'in en uzun galibiyet serisi rekorunu kıracak.

Galatasaray, rekor için sahada!
07 Mart 2023 - 13:12
Depremden etkilenen şehirler arasında yer alan ve ligden çekilmek zorunda kalan Gaziantep FK ile oynaması gereken maç, hükmen Galatasaray'ın lehine yazılınca, Cim Bom'un ligdeki galibiyet serisi 13 maça çıktı.

Aslan bu sonuçla, Fenerbahçe'nin 6 puan önünde liderliğini devam ettirdi. Ancak daha da önemlisi Sarı-Kırmızılılar 62 yıldır kırılamayan bir rekoru tarihin tozlu sayfalarına göndermeye hazırlanıyor. Beşiktaş'ın 1959-1960 sezonunda üst üste 13 lig maçı kazanarak kırdığı rekoru, bu hafta itibarıyla egale eden Cim Bom, şimdi tarihi yeniden yazmak için geri sayımda.

Hem rekor hem şampiyonluk

Sarı-Kırmızılılar, ligde Cumartesi günü Nef Stadyumu'nda oynanacak olan Kasımpaşa sınavını da kazanması halinde, galibiyet serisini 14 maça çıkaracak. Böylece lig tarihinde elde edilen en uzun galibiyet serisi de Galatasaray'a geçmiş olacak. Aradaki 3 kupa zaferi de eklendiğinde toplamda 16 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Aslan, tüm hazırlıklarını bu müthiş seriyi sürdürebilmek üzerine yapıyor.

Aynı zamanda hem ligde hem de kupada yoluna devam eden Galatasaray'da hedef, bir yandan rekorları kırarken diğer taraftan sezonu çifte şampiyonlukla tamamlayabilmek.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum