Galatasaray, Sami Khedira'yı bekliyor!

Bir orta saha transferi yapmak isteyen Galatasaray'a İtalya'dan sevindirici bir haber geldi.

Galatasaray, Sami Khedira'yı bekliyor!
23 Eylül 2020 - 10:01
Sezona flaş bir başlangıç yaparak iki maçını da rahat kazanan Galatasaray'da yüzler gülerken transfer konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Taylan'ın müthiş performansı sonrası transfer baskısı azalırken buna rağmen sarı kırmızılılar bu bölge için işi sıkı tutuyor. Uzun lig maratonunu hesaba katan Galatasaray, Juventus'la sözleşmesini fesheden isim için devreye girdi.

Juventus’la sözleşme feshi gündeme gelince, Sarı- Kırmızılılar’ın transferi için devreye girdiği Khedira, İtalyan gazetecilere Pirlo ile anlaşamadığını açıkladı. Yeni hocasının kendisine karşı yaklaşımından memnun olmadığını dile getiren 33 yaşındaki futbolcu, menajeriyle birlikte transfer tekliflerini değerlendirmeye aldığını söyledi.

Uzun süredir sakatlığı vardı

Galatasaray Yönetimi, süreci yakından takip ediyor. Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 10 aydır formasından uzak kalan Khedira için talep edilen sağlık raporlarının kulübe ulaşması bekleniyor. Fanatik'in haberine göre; Cim Bom’un planı, Alman orta saha oyuncusunu İstanbul’a getirterek, bizzat kulüp doktorları tarafından kontrolleri gerçekleştirmek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum