Galatasaray seriye devam ediyor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa'ya Wilfriedn Zaha'nın golleriyle 2-1 mağlup etti ve ligdeki galibiyet serisini 10 maça çıkardı.

Galatasaray seriye devam ediyor
04 Kasım 2023 - 00:04 - Güncelleme: 04 Kasım 2023 - 03:21
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Rams Park'ta Kasımpaşa'yı konuk etti. Galatasaray, 90 dakika sonunda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri 33. dakikada ve 51. dakikada Wilfried Zaha kaydetti. Konuk ekibin tek golünü ise 54. dakikada Kenneth Omeruo attı. Galatasaray'da mücadelenin 57. dakikasında kaleci Muslera, rakibi ile girdiği mücadele sonrasında sakatlandı. Tecrübeli kaleci yerine oyuna Günay Güvenç dahil oldu.

Bu galibiyetin ardından Galatasaray Trendyol Süper Lig'de puanını 31'e çıkarmayı başardı. Kasımpaşa ise 18 puanda kaldı. Galatasaray, bir sonraki maçını deplasmanda Bayern Münih ile oynayacak. Kasımpaşa ise ligde Kayserispor'u ağırlayacak.

Galatasaray'dan 10 maçlık seri

Galatasaray, Kasımpaşa karşısında aldığı galibiyetle Trendyol Süper Lig'deki serisini de sürdürdü. Sarı-kırmızılı takım Süper Lig'de oynadığı son 10 maçı da kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum