Galatasaray, sol bekini buldu!

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'ın en büyük hedeflerinden biri sol bek mevkiinde forma giyen İspanyol yıldız Angelino.

Galatasaray, sol bekini buldu!
19 Haziran 2023 - 12:41 - Güncelleme: 19 Haziran 2023 - 14:48
Galatasaray'ın transferde öncelik verdiği mevkilerden biri sol bek... Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz sezon bu bölgede süreklilik sağlayamamıştı. Yönetim, bu nedenle önemli bir ismi kadroya katarak, sorunu çözmeyi hedefliyor.

Sarı-Kırmızılılar'ın sol bek alternatifleri arasında Leipzig'in İspanyol oyuncusu Angelino ismi ön plana çıktı.

Başarılı isim, geçen yaz satın alma opsiyonuyla Hoffenheim'a kiralanmıştı. İspanyol oyuncu, sözleşmesinin bitmesinin ardından Leipzig'e döndü. 26 yaşındaki futbolcunun, Aslan'da oynamaya sıcak baktığı öğrenildi.

Alternatif isimler belli

Angelino da istenen sonuç alınamazsa alternatif isimler de belirlenmiş durumda. Nuno Tavares ve Alex Sandro geniş listenin ön sıralarında yer alıyor. Sezonu Marsilya'da kiralık tamamlayan Tavares, Arsenal'e geri döndü. 23 yaşındaki oyuncunun, İngiliz ekibiyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Alex Sandro'nun, Juventus'taki sözleşmesi normal şartlarda bu yaz sona ermişti. Ancak İtalyan ekibi, 1 yıllık uzatma opsiyonunu kullandı. İki isim için de ön görüşmeler yapılmış durumda.

12 Asist 1 gol

Angelino'nun Leipzig ile olan sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında sona erecek. Bu sezon Bundesliga'da toplamda 35 maça çıkan deneyimli isim, 1 gol, 12 asistlik performans sergiledi.

42 milyon € ödendi

Transfermarkt verilerine göre; İspanyol oyuncunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro. Kariyerinde daha önce PSV ve Manchester City gibi takımlarda forma giyen Angelino için şimdiye kadar 42 milyon euroluk bonservis ödemesi yapıldı. Leipzig, 2021 yılında İspanyol yıldızı Manchester City'den 18 milyon euro bonservis bedeliyle almıştı...

(Akşam)

YORUMLAR

  • 0 Yorum