Galatasaray sonunu getirmesini bildi

Transferi istediği gibi yapamadı, sakatlık ve cezalarla boğuştu, kötü başladı ama Galatasaray Süper Lig'de 2020'yi lider kapatmayı başardı! Galatasaray bu süreçte özellikle son 9 maçtaki performansıyla göz doldurdu.

Galatasaray sonunu getirmesini bildi
28 Aralık 2020 - 01:49
FUTBOO | Süper Lig'de son dönemdeki performansıyla dikkat çeken Galatasaray, ligdeki son maçında da Trabzonspor'u deplasmanda yendi ve 2020 yılını lider olarak kapatmayı garantiledi.

Süper Lig'de oynadığı 14 maçta 29 puan toplayan sarı-kırmızılılar, birçok sakalıkla boğuştuğu sezonda Aytemiz Alanyaspor'un Gaziantep FK'ya kaybetmesiyle haftayı ve 2020'yi lider kapattı.

Fatih Terim'in öğrencilerinin asıl başarılı 2020 yılının son haftasını lider kapatmak değil, oynanan son 9 karşılaşmada toplanan 22 puan oldu. Sarı-kırmızılılar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı ile başlayan, Trabzonspor ile son bulan süreçte oynadığı 9 lig maçının 7'sini kazanmayı başardı. Kayserispor ile berabere kalan Galatasaray, bu süreçte tek yenilgisini Fatih Karagümrük karşısında aldı.
Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 9 karşılaşmada savunma anlamında da epey yol katetti. Sarı-kırmızılı takım bu 9 karşılaşmada rakip filelere 19 gol atarken, kalelerinde sadece 6 gol gördüler.

2021'in ilk maçı Antalyaspor

Süper Lig'de liderliğini ve çıkışını sürdürmek isteyen Galatasaray 2021 yılının ilk maçında Türk Telekom Stadyumu'nda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray o karşılaşmada da sahadan yenilgisiz ayrılırsa namağlup serisini 10 maça çıkarmış olacak.

Galatasaray'ın Süper Lig'de sonraki 5 maçı
Antalyaspor
Konyaspor (D)
Gençlerbirliği
Beşiktaş (D)
Yeni Malatyaspor

YORUMLAR

  • 0 Yorum