Galatasaray taraftarını üzen Banega açıklaması

Galatasaray taraftarını üzen Banega açıklaması
18 Haziran 2019 - 18:44

Önümüzdeki sezon Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Galatasaray güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Sarı-kırmızılı takımın Sevilla'nın Arjantinli oyuncusu Ever Banega ile anlaştığı ve kadrosuna katmak üzere olduğu dün medyada yer almıştı.

Ancak bugün Sevilla cephesinden gelen bir açıklama Galatasaraylı taraftarların beklentilerini boşa çıkartabilecek düzeydeydi.

Sevilla'nın dünyaca ünlü Sportif Direktörü Monchi, Arjantinli yıldız Banega'nın Galatasaray'a transferi konusunda Beinsports'a açıklamalarda bulundu.

Monchi, "Banega için Galatasaray'dan hiçbir teklif almadık. Sevilla ile Galatasaray arasında Banega için hiçbir kontakt olmadı" yorumunda bulundu.

Bilindiği üzere bir süredir Galatasaray ile Sevilla'nın Ever Banega transferi için ciddi temasta olduğu ve tarafların kıran kırana bir pazarlık yaptığı biliniyordu.

3 gol 5 asistle oynadı

Kariyeri boyunca, Avrupa'nın önemli takımlarında forma giyen Arjantinli orta saha oyuncusu, son olarak 2017'de Inter'den Sevilla'ya transfer olmuştu.

Banega, geride kalan sezonda İspanya Ligi La Liga'da 32 resmi maça çıkmış, Sevilla'ya 3 gol 5 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Albayrak'tan açıklama

Monchi'nin bu açıklamasından yaklaşık 1 saat sonra Galatasaray cephesinden de bir açıklama geldi. Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Banega transferi ile ilgili olarak, "Görüşme var ama netleşen bir durum yok" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum