Galatasaray - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında RAMS Park'ta Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray - Trabzonspor muhtemel 11'ler
18 Ağustos 2023 - 23:55
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta oynanacak mücadele 21:45'te başlayacak.

Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki bu kritik mücadele beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. 

Galatasaray - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Galatasaray: Fernando Muslera, Sacho Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakçı, Angelino, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Kerem Aktükroğlu, Wilfried Zaha, Barış Alper, Mauro Icardi

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen, Benkovic, Denswil, Eren, Kourbelis, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Gomez (Teklic), Trezeguet, Umut Bozuk

Galatasaray'da moraller yerinde

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna yükselen Galatasaray, kritik maça moralli çıkacak. Sarı-kırmızılı takım hafta arasında Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanşında Olmipija Ljubljana'yı 1-0 yenerek play-off turuna yükselmişti.

Trabzonspor'da eksikler var

Trabzonspor'ın Galatasaray ile oynayacağı kamp kadrosu açıklanırken, kadroda yeni transferlerden Fountas, Joaquin Fernandez yer almadı. Ayrıca sakatlığı nedeniyle Edin Visca da Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum