Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgisini açıkladı

Yabancı sınırlamasının ardından Galatasaray ve Fenerbahçe transferde gurbetçi oyuncu için karşı karşıya geldi. Kaan Ayhan'ın babası, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgisini doğruladı.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgisini açıkladı
24 Temmuz 2020 - 09:55 - Güncelleme: 24 Temmuz 2020 - 09:59
Galatasaray ve Fenerbahçe yeni sezon transfer hazırlıklarını sürdürüyor. Daha önce Mert Hakan Yandaş transferinde karşı karşıya gelen iki kulüp, yine bir yerli futbolcu için yarışıyor.

Fortuna Düsseldorf’un Almanya'da küme düşmesiyle Kaan Ayhan adeta transferin gözdesi durumuna geldi. G.Saray ve F.Bahçe’nin transfer listesinde yer alan Kaan Ayhan’ın babası Erol Ayhan, Milliyet’e gelişmeleri aktardı. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ilgisini doğrulayan baba Erol Ayhan, “Teklifler oluyor ama ciddi birşey yok. Şu ana kadar kimseyle resmi bir konuşma yapmadık” ifadelerini kullandı.
 

Serbest kalma bedeli 4,5 yerine 2,5 milyon euro

Kaan Ayhan’ın serbest kalma maddesiyle ilgili olarak ise şunları söyledi; “Fortuna Düsseldorf ligden düşmeseydi çıkış maddesi 4.5 milyon euro idi. Ancak düştükleri için daha makul bir rakam olacak. Bu da 2.5 milyon euro...”

Milli oyuncunun kariyer planlarıyla ilgili de görüşlerini paylaşan Erol Ayhan, “Kaan artık 19 yaşında değil. 25 yaşında ve bir tercih yapacak. Türkiye ile ilgili kafasında olumsuz bir düşünce yok. Belki 3-4 sene önce erken olabilirdi. Ayrıca Türkiye dışından da bir çok kulüp onu istiyor” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum