Galatasaray 'Yeni Melo'yu buldu

Galatasaray'ın scout ekibi, orta sahaya Fatih Terim'in isteği doğrultusunda Felipe Melo tarzında bir oyuncu için arayışlarını sürdürürken, bir isim ön plana çıktı.

Galatasaray 'Yeni Melo'yu buldu
04 Haziran 2020 - 08:21

Korona virüsü salgını nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezonda geniş rotasyonlu bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim ve scout ekibinin raporu doğrultusunda hareket edecek. Bu doğrultuda arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılıların önceliklerinden biri de orta sahaya takviye.

Gelecek sezon için hem ligde hem de Avrupa'da iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılar, sürpriz bir isim için devreye girdi. 

Sao Paulo'nun B takımında forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Fabinho için Anderlecht ile Club Brugge arasındaki rekabete Galatasaray da dahil oldu. Belçika basını, ezeli rakipler Anderlecht ile Club Brugge'ün izlediği 20 yaşındaki Fabinho'yu aynı zamanda Galatasaray'ın scout ekibinin de takip ettiğini yazdı. Sao Paulo ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona eren Fabinho'ya aynı zamanda Japonya ve İtalya'dan da teklifler olduğu yazıldı.

Avrupa'da oynama fikrine sıcak bakan Fabinho'dan veya menajerinden ise henüz resmi açıklama gelmedi.


Yeni Melo olabilir mi?

Henüz 20 yaşında olan ve Sao Paulo altyapısında forma giyen Fabinho, yeni Melo olabilir mi? Henüz yaşı çok genç olmasına rağmen Avrupalı takımlar tarafından potansiyeli fark edilen Fabinho orta sahada mücadeleci bir yapıya sahip. Top tekniği de iyi düzeyde olan genç yıldızın doğal olarak en büyük handikabı yaşı... Melo Galatasaray'da saha içindeki performansının yanı sıra tecrübesiyle de dikkat çeken bir isimdi. Fabimho, sarı-kırmızılı takımın gelecğei adına önemli bir adım olabilir. Hatta Galatasaray, genç Brezilyalı'yı ilerleyen yıllarda yüksek bonservis bedeliyle Avrupa'nın önemli takımlarına da pazarlayabilir. Şu an için resmi bir açıklama olmadığı için, bekleyip görmekten başka şansımız yok.

Fabinho kimdir?

Fabinho, 20 yaşında ve ota sahada görev yapıyor. Sao Paulo B takımında oynayan genç futbolcunun bu sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum