Galatasaray Zaniolo'yu açıkladı

Galatasaray, Nicolo Zaniolo'nun Premier League ekiplerinden Aston Villa'ya transfer olduğunu açıkladı.

Galatasaray Zaniolo'yu açıkladı
19 Ağustos 2023 - 00:03
Bir süredir gündemde olan transfer resmileşti, Galatasaray Nicolo Zaniolo'nun Aston Villa'ya transfer olduğunu resmen açıkladı.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada Nicolo Zaniolo'nun 5 milyon euro bedelle sezon sonuna kadar Aston Villa'ya kiralandığı belirtildi. Nicolo Zaniolo'nun sözleşmesinde şarta bağlı 22,5 milyon euroluk satın alma opsiyonu olduğu da açıklandı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada ''Profesyonel Futbolcumuz Nicolo Zaniolo'nun 2023-2024 sezonu için şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile geçici transferi konusunda Aston Villa FC Limited ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Aston Villa FC, şirketimize 5.000.000 Euro geçici transfer bedeli ile maksimum 1.375.000 Euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir. Futbolcunun transfer bedeli 22.500.000 Euro'dur. Buna ek olarak anlaşmamızda 15.500.000 Euro tutarında şarta bağlı bonuslar bulunmaktadır. Ayrıca, Aston Villa FC ‘ye futbolcunun transferinin gerçekleşmesi ve ileride üçüncü bir kulübe transfer olması durumunda satış bedeli karının %10'u şirketimize ödenecektir'' ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray Zaniolo'yu geçen sezon ortasında 15 milyon euro bonservis bedeliyle transfer etmiş, yıldız oyuncu geldikten sonra oynadığı dönemde önemli katkı sağlamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum