Galatasaray zorlu Osmanlıspor deplasmanında

Igor Tudor yönetiminde ilk hafta oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanan sarı-kırmızılı ekip son üç maçında galibiyet alamadığı Osmanlıspor deplasmanında üç puan arıyor. Osmanlıspor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda. Detaylar haberimizde.

Galatasaray zorlu Osmanlıspor deplasmanında
19 Ağustos 2017 - 14:52 - Güncelleme: 19 Ağustos 2017 - 15:12

Spor Toto Süper Lig'de 2017-18 İlhan Cavcav Sezonu'nun ilk haftasını lider olarak kapatan Galatasaray, Bülent Uygun yöneimindeki Osmanlıspor'a konuk oluyor.

Gomis, Belhanda, Maicon, Fernando, Ndiaye, Mariano gibi yeni transferleriyle Kayserispor önünde adeta futbol şov yapan ve sahadan 4-1 galip ayrılarak şampiyonluktaki iddiasını ortaya koyan sarı-kırmızılı takım Osmanlı Stadı'nda Osmanlıspor'la zorlu bir mücadeleye girecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un Kayserispor önünde iyi futbolla kazanan onbiri bu maçta da sahaya sürmesi bekleniyor. 

Osmanlıspor-Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Osmanlıspor ile Galatasaray arasındaki mücadele saat 21:45'te başlayacak ve beIN Sports1 kanalından naklen ekranlara gelecek. 

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Meler'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve İlker Takpak üstlenecek.

Muhtemel onbirler

İki takımın karşılaşmaya şu onbirlerle çıkması bekleniyor:

Osmanlıspor: Hakan Arıkan - Vrsajevic, Numan Çürüksu, Andreas Maxsö, Tiago Pinto - Rahem Lawal, Tugay Kaçar, Musa Çağıran, Umar Aminu, Serdar Gürler - Thievy Bifouma

Galatasaray: Muslera - Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Linnes - Fernando, Tolga - Ndiaye, Belhanda, Rodrigues - Gomis

Sarı-kırmızılı ekipte yeni transfer Feghouli sakat olduğu için 18 kişilik kadroda yer almıyor.

İlk hafta deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 3-1 mağlup olan Osmanlıspor'da ise Tonia Tisdell kırmızı kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek. Zydrunas Karcemarskas, Koray Altınay ve Engin Bakdemir ise sakatlıkları yüzünden bu maçta yer almayacaklar.

Galatasaray üstün

Süper Lig tarihinde şimdiye kadar 14 kez karşı karşıya gelen iki takımın arasındaki maçlarda Galatasaray'ın 7 galibiyeti bulunuyor. 5 karşılaşma berabere biterken 2 maçtan Osmanlıspor galip ayrılmıştı.

Evinde 10 maçtır maç kazanamayan Osmanlıspor son üç mazta Galatasaray'a sahasında yenilmemişti.

6 maçtır üst üste ligde maç kaybeden Osmanlıspor lig tarihinin en kötü dönemini geçirmekte. (5 maç 2016-17, 1 maç 2017-18)

YORUMLAR

  • 0 Yorum