Gareth Bale'e Real Madrid engeli

İngiltere'nin önde gelen medya kuruluşlarından BBC, Real Madrid Yönetimi'nin anlaşmayı son anda iptal ettiği ve Bale'in gelecek sezon da La Liga'da forma giymeye devam edeceğini duyurdu.

Gareth Bale'e Real Madrid engeli
28 Temmuz 2019 - 18:26

Real Madrid'te bir türlü istenen performansı veremeyen ve teknik direktör Zinedine Zidane'ın da düşünmediği oyuncular arasında yer alan Galli yıldıza Çin ekibi Jiangsu 60 milyon euro civarında yıllık ücret teklif ettiği belirtilmiş ve transferin bitme noktasına geldiği ifade edilmişti.

Ancak İngiltere'nin önde gelen medya kuruluşlarından BBC, Real Madrid Yönetimi'nin anlaşmayı son anda iptal ettiği ve Bale'in gelecek sezon da La Liga'da forma giymeye devam edeceğini duyurdu.

Sky Sports'un da doğruladığı haberde Çin'de transfer döneminin son günü olan 31 Temmuz'a kadar Real Madrid Yönetimi'nin kararından değişiklik olabileceğinin altı da çizildi.

Real Madrid'in; Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Arsenal'e karşı oynadığı maçta çapraz bağları kopan ve sezonu kapattığı açıklanan Marco Asensio'nun beklenmedik sakatlığı sonrası İspanyol ekibinin Bale ile ilgili düşüncesinde değişiklik olabileceği de ihtimaller arasında.

YORUMLAR

  • 0 Yorum