Gary Medel'den Beşiktaş'a veda

İtalya Serie A takımlarından Bologna ile görüşen ve hafta içinde resmi imzayı atması beklenen Gary Medel Beşiktaş'la vedalaştı.

Gary Medel'den Beşiktaş'a veda
27 Ağustos 2019 - 21:32

İtalya Serie A takımlarından Bologna ile görüşen ve hafta içinde resmi imzayı atması beklenen Gary Medel Beşiktaş'la vedalaştı.

Şilili orta saha oyuncusu bugünkü antrenman öncesinde teknik kadro ve futbolcularla bir araya geldi.

Beşiktaşlı futbolcular Medel'i alkışlarla uğurladılar.

Beşiktaş'a 2017-2018 Sezonu başında Inter'den transfer olan Garry Medel 3 sezonda Beşiktaş formasıyla oynadığı 77 resmi maçta 1 gol kaydetti.

N'Koudou antrenmanı yarım bıraktı

Öte yanda Beşiktaş Çaykur Rizespor'la oynayacağı lig maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Basına açık yapılan çalışma, 1.5 saat sürdü. Antrenmana salonda çalışan; Burak Yılmaz, Caner Erkin ve Atiba Hutchinson katılmadı. Enzo Roco ile Oğuzhan Özyakup takım ile birlikte çalıştı

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan idman; kuvvet, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması sonrası denge ve kuvvet programının yer aldığı çalışmalar değişmeli olarak yapıldı. Antrenman, üç takım halinde yarım sahada yapılan turnuva maçları ile tamamlandı.

İdmanın son bölümünde yapılan turnuva maçında ayak bileğine darbe alan yeni transfer N'Koudou tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktı ve buz tedavisine başlandı.

Beşiktaş, Ç. Rizespor maçının hazırlıklarına yarın saat 10.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum