Gaziantep FK-Beşiktaş muhtemel 11'ler

Beşiktaş, Süper Lig'de 2021-2022 sezonun ikinci haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Gaziantep FK-Beşiktaş muhtemel 11'ler
21 Ağustos 2021 - 00:24 - Güncelleme: 22 Ağustos 2021 - 01:01
Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun ikinci hafta maçında Gaziantep FK ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak.

Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda saat 21:45'te oynanacak mücadeleyi Ümit Öztürk yöneyecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Gaziantep: Günay Güvenç, Olkowski, Ertuğrul Ersoy, Djilobodji, Ulaş Zengin, Mendly, Recep Niyaz, Jefferson, Furkan Soyalp, Mirza, Dicko

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Atiba, Salih, Ghezzal, N'Koudou, Kenan Karaman

Son şampiyon bıraktığı yerden devam

Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, Rizespor ile mücadelesiyle yeni macerasına da görkemli bir başlangıç yaptı. Karadeniz ekibi karşısında sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar, oyun olarak da taraftarlarını tatmin etmeyi başardı. 

10 kişiyle direnemedi

Gaziantep FK ise ilk hafta Karagümrük'e konuk oldu. Erol Bulut'un öğrencileri, 45 dakikasını 10 kişi oynadığı karşılaşmayı 3-2'lik skorla kaybetti. Yine de sahada oynamak istedikleri oyun anlaşıldı ve geleceğe umut verdi.

Beşiktaş 6-3 önde

Beşiktaş ile Gaziantep FK arasında oynanan 9 maçta beraberlik sonucu çıkmadı. Siyah-beyazlılar 6 karşılaşmayı kazanırken Gaziantep ekibi sahadan 3 kez galibiyetle ayrıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum