Gaziantep FK'nın serisi Sivas'ta sona erdi

Süper Lig'de Gaziantep FK, Sivasspor karşısında 2-1 yenildi ve tam 15 maç sonra mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Sumudica'nın sözleri ise çok konuşuldu.

Gaziantep FK'nın serisi Sivas'ta sona erdi
09 Ocak 2021 - 16:10
Süper Lig'in en az yenilen takımı olan Gaziantep FK, Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu ve bu sezon 2. yenilgisi yaşadı.

Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 41 ve 47. dakikalarda Hakan Arslan kaydetti. Gaziantep FK'nın tek golü 4. dakikada Maxim'den geldi.

Gaziantep FK, 15 maç sonra yenilirken 31 puanda kaldı. Sivasspor ise 22 puana çıktı.
Maçın ardından ise Gaziantep FK cephesinde Sumudica'nın sözleşmesi konuşuluyordu...

Sumudica: ''Maaşımda indirim teklif ettiler, eşimden para isteyeceğim''

Sumudica, Benim paranın peşinde koştuğum söyleniyor. Paranın peşinde olsaydım çok başka yerde olurdum. Herkesin maça konsantre olması gerekirken, maçtan önce kulübümün bana yeni kontrat teklif ettiği söylendi. Bu doğru değil. Başkanımız benim maaşımdan %10 indirim istedi. Bunu kabul edemeyeceğim. Maaşa ilave olarak 80 bin euro vereceklerini söylediler. Biz buraya yabancı bir ülkeye 8 kişilik ekiple geldim. 80 bin 8'e bölünecek. Maaşım 600 bin euro. Bunu da tüm Türkiye bilsin. Maaş indirimi mi? Size maaş indirimi teklifi gelse kabul eder miydiniz? Eşimi arayacağım ve bana para göndermesini söyleyeceğim.'' şeklinde konuştu.

Gaziantep FK Başkanı: ''Bunu Fatih Terim dahil hangi hoca alıyor?''

Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi ise ''Her maçtan sonra sözleşme, sözleşme, sözleşme! Oyuncu ve hocamızla sözleşme yaparken euro 6,30'du şu an 9 TL. Biz bu seneki ücretinde indirim istemedik. Sumudica'nın bizden alacağı yok ve bundan sonra da ödeyeceğiz. Bu sene için indirim istemiyoruz. Barcelona oyuncularından indirim istiyor. Bunun saygısızlıkla ne alakası var? Galatasaray oyuncularına ve teknik heyetinin maaşlarında %20 indirim yaptı. Biz de bunu yapmak durumundayız. Hocaya 920 bin euro ödüyoruz. 1.6 milyon euro + primlerle 1 milyon 900 bin euro istiyor. Fatih Terim de dahil bunu Türkiye'de hangi hoca alıyor?'' cevabını verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum