Geçen seneki maçta üçlük attığım için...

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Göksenin Köksal ile Fenerbahçe taraftarları arasında gerginlik yaşandı

Geçen seneki maçta üçlük attığım için...
13 Kasım 2016 - 09:00

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Göksenin Köksal ile Fenerbahçe taraftarları arasında gerginlik yaşandı. 

Spor Toto Basketbol Ligi’nde Ülker Sports Arena’da oynanan Fenerbahçe - Galatasaray Odeabank derbisinde sarı lacivertliler sahadan 92- 74 galip ayrıldı.

Öte yandan maç içerisinde Fenerbahçeli taraftarlar ile Galatasaraylı oyuncu Göksenin Köksal arasında gergin anlar yaşandı.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Göksenin Köksal küfür iddiası

Fenerbahçe taraftarlarının Göksenin Köksal için "Tweet atsana tezahüratı" yapmasının ardından Galatasaraylı oyuncunun dönerek taraftarlara kötü sözlü bir söylemde bulunduğu iddia edilirken, taraftarların da maç boyunca bölüm bölüm Göksenin’e yine kötü tezahürat yaptığı Bunun yanı sıra Fenerbahçe taraftarlarının da tribünlerde ettiği küfürlerden dolayı hakemler 1 ve 2 numaralı anosları yaptı.

Ergin Ataman’dan Fenerbahçe kulübüne sert tepki Galatasaray antrenörü Ergin Ataman ise yaşanan olaylarla ilgili basın toplantısında büyük tepki gösterdi.

Ataman, "Fenerbahçe taraftarının milli oyuncumuz Göksenin Köksal’a karşı küfürleri kınıyorum. "Göksenin Köksal’ın küfür ettiğini sanmıyorum. Belki eliyle jest yapmıştır ne yapıyorsunuz diye...Ayrıca Fenerbahçe kulübünün "çalgıcı... şarkısını" özellikle taraftarın Galatasaray diye yapmış olduğu anonsu şiddetle kınıyorum." şeklinde konuştu.

GÖKSENİN KÖKSAL: "GEÇEN SENEKİ MAÇTA 3’LÜK SOKTUĞUMDAN DOLAYI..." 

Göksenin Köksal ise olaylarla ilgili GS TV’ye şu açıklamaları yaptı: "Benim Fenerbahçe taraftarıyla hiçbir derdim yok.

Zaten görüntülere bakarsanız hiçbir reaksiyonum olmadı. Galatasaray ve ailemden aldığım terbiye, koçumun da bana verdiği görevle en iyi şekilde mücadele etmeye çalışıyorum.

Ben geçen seneki maçta 3’lü soktuktan sonra 3 işareti yapmıştım ve Fenerbahçeli bir oyuncu ile tartışmam olmuştu. Sanırım bunlardan dolayı oluyor.

Ben ayrıca Galatasaray’ın evladıyım ve bu takımın alt yapısından çıktım. Bunun da etkisi var sanırım."