Gedson Fernandes'e ne oldu, nerede?

Galatasaray'da kiralık olarak oynadıktan sonra Benfica'da kalan Gedson Fernandes, aradığını bulamıyor. Portekizli futbolcu, yaklaşık 2.5 aydır Benfica ile lig maçına çıkamıyor...

Gedson Fernandes'e ne oldu, nerede?
02 Aralık 2021 - 00:29
Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın Benfica'dan kiraladığı ve bu sene de bonservisiyle almayı çok uğraştığı Gedson Fernandes, Portekiz ekibinde kalmıştı. Benfica, 'Ondan yararlanmayı düşünüyoruz' cevabıyla Gedson'un Süper Lig'e gelmesini engellerken Portekiz temsilcisinin vaadi şu ana kadar tutmamışa benziyor.

Sezon öncesi ismi Galatasaray'ın dışında bir ara Beşiktaş ile de anılan Gedson Fernandes, Benfica ile bu sezon Portekiz Ligi'nde sadece 3 maçta forma giyebilirken 47 dakika sahada kaldı. 

2.5 aydır forma yüzü görmedi

Portekiz Kupası'nda da 1 maçta 60 dakika boyunca oynayabilen 22 yaşındaki futbolcu, Benfica ile son lig maçına 25 Eylül tarihinde çıktı. Yaklaşık 2.5 aydır lig maçında oynayamayan Gedson Fernandes için Benfica, Galatasaray'dan gelen teklifi ''Ondan faydalanmayı düşünüyoruz'' diyerek geri çevirmişti.

Galatasaray'ın ilgisi devam ediyor

Galatasaray'da Gedson Fernandes ilgisi hala devam ederken sarı kırmızılı takımın başkanı Burak Elmas, konuyla ilgili ''Gedson'un bize ilgisi ortada. Listemizde yer alan başka oyuncular da var. Ocak ayında gerekli hamleleri yapacağız. Gedson olmazsa başkası olur.'' sözlerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum